Andorra enceta un cap de setmana de motor amb la disputa del 51è ral·li

El pont de la Rotonda, d’Andorra la Vella, s’ha convertit en el punt de la cerimònia de sortida creant una forta expectació de cara a la cursa que se celebrarà aquest dissabte amb 9 trams cronometrats

Un dels cotxes en la ceremonia de sortida.
Un dels cotxes en la ceremonia de sortida.

L’onzena edició de l’Andorra Rally Fullslip  ha escalfat, aquesta tarda, el motor amb la cerimònia de sortida al bell mig d’Andorra la Vella, el pont de la Rotonda, amb la desfilada de tots els cotxes que hi prendran part. La seva ubicació cèntrica ha generat una forta expectació amb nombroses persones que s’ha apropat fins a la zona per veure els vehicles.

Dissabte 17 és el dia marcat per la competició, però aquesta tarda ja s’ha pogut veure la gran expectació que genera l’arribada del 51è Andorra Rally Fullslip. La cerimònia de sortida ha congregat un nombrós públic al pont de la Rotonda d’Andorra la Vella per veure desfilar tots els cotxes participants.

Demà serà el dia on tocarà als pilots demostrar les seves habilitats al volant. Per endavant tindran 9 trams cronometrats que equivalen a 80 quilòmetres de velocitat. El coll d‘Ordino -tant en direcció la parròquia ordinenca com cap a Canillo-, Fontaneda i Anyós són les carreteres triades que els participants hauran de superar en diverses ocasions. L’aparcament de Prada de Casadet serà el punt neuràlgic i d’assistència de l’esdeveniment.

Entre els pilots andorrans participants hi ha Joan Vinyes, pare i fill, Gerard de la Casa, Jordi Ventura, Jordi Urteu, Carles Puig, Jordi Lorente, Jordi Gomà o Ferran Font, entre altres. També estarà Mouloud El Allaoui, guanyador de la 50a edició disputada l’any passat.

Etiquetes

Comentaris

Trending