Ambició màxima en una plantilla de l’FC Andorra que parla obertament de buscar l’ascens

Dos dels nous fitxatges, Diego i Álex Gutiérrez, evidencien que tant ells com la resta de companys tenen entre cella i cella fer arribar l’equip tricolor al futbol professional

Jugadors tricolors durant un dels entrenaments a l'estada d'Alfàs del PI.
Jugadors tricolors durant un dels entrenaments a l'estada d'Alfàs del PI. FC Andorra

La plantilla de l’FC Andorra ho té clar: l’ascens és l’objectiu marcat per la nova temporada, la del debut a la Primera RFEF. Així ho han evidenciat dos dels nous fitxatges: el defensa Diego i el porter Álex Gutiérrez. Tots dos parlen obertament de lluitar per pujar a Segona A.

En dues entrevistes recollides per les xarxes socials del club, els nouvinguts analitzen els primers dies a l’entitat. Al mateix temps, es mostren ambiciosos a l’hora de parlar de les fites que es marquen per a la nova campanya. “És el projecte més potent de la categoria; un dels més ambiciosos”, destaca Diego L’ex del Llagostera té clar que “individualment vull créixer a nivell esportiu i humà”. I, col·lectivament, “volem ascendir i arribar al futbol professional”.

En la mateixa línia s’expressa Álex Ruiz, que competirà a la porteria amb Nico Ratti i Josele. “L’objectiu és millorar dia a dia i el que vol tot el món: ascendir a Segona”, apunta.

Tots dos han volgut destacar el grup humà que s’han trobat a la seva arribada al club del Principat. “He tingut una gran acollida, molt càlida; i a més un gran nivell competitiu en tots els companys”, ha apuntat Diego. “Estic molt bé amb el grup, amb molt de ritme, m’han acollit molt bé”, ha comentat el porter.

Comentaris

Trending