Alex Petxarroman, tricolor una temporada

El jugador arriba cedit de l'Athletic Club, amb qui ha debutat a primera divisió, i ofereix múltiples opcions a l'entrenador per la seva polivalència

La benvinguda de Petxarroman a l'entitat tricolor.
La benvinguda de Petxarroman a l'entitat tricolor.

El FC Andorra es reforça amb el defensa Alex Petxarroman, que arriba cedit per una temporada de l'Athletic Club. De fet, amb l'equip bilbaí ha debutat a primera divisió, la temporada 2021-2022, on ha disputat 17 partits de lliga i 2 de Copa del Rei, i aportarà experiència i polivalència a Eder Sarabia

Experiència i polivalència. Això és el que s’assegura l’FC Andorra amb l’arribada d’Alex Petxarroman, procedent de l’Athletic Club. El defensa donostiarra arriba cedit per una temporada per continuar creixent com a futbolista professional, ja que es tracta d’un lateral dret polivalent, també pot jugar al mig del camp, i destaca per la seva capacitat associativa i la seva qualitat tècnica.

CI2SJTV65FMLZLBS5ENKAIFC7Y
Petxarroman en un partit amb la Real Societat B amb qui es va enfrontar contra l'FC Andorra.

De fet, Petxarroman no és un desconegut per Eder Sarabia i és que la temporada 2020-2021 va ser el botxí dels tricolors, juntament amb els companys de la Real Societat B, a la fase de promoció d’ascens a segona que el filial txurri urdin va guanyar a la pròrroga i els andorrans jugant amb nou homes.

Nascut el 6 de febrer del 1997 a San Sebastià es va formar a les categories inferiors de la Real Sociedad, però l'estiu del 2021 va fer el canvi al conjunt bilbaí. Aquest canvi va permetre que el jugador fes un salt qualitatiu en la seva progressió com a futbolista i és que va disputar fins a 19 partits amb el primer partit -17 de Lliga i 2 de Copa del Rei- amb un total de 488 minuts.

Abans del canvi al Bilbao, va disputar 4 temporades a la desapareguda segona B amb la Real Societat B, les tres últimes, i el Gernika, la 2017-2018.

 

 

Comentaris

Trending