Albert Llovera abandona el Dakar

Una pedra enganxada entre la carcassa i el protector va originar el bloqueig del diferencial i ha acabat causant un forat al camió que ha impedit a l’equip Ford Trucks España seguir endavant en el ral·li

Els tres integrants de l'equip.
Els tres integrants de l'equip.

Albert Llovera diu adéu al Dakar. Molt abans del que hauria pensat i més encara del que hauria volgut, el pilot andorrà, acompanyat de la seva neboda Margot Llobera, han vist com una maleïda pedra que es va situar on no hauria ha acabat originant un forat al camió de l’equip Ford Trucks España prou significatiu com per deixar fora de combat el vehicle pilotat per un Llovera que malgrat el seu optimisme habitual no ha pogut dissimular la seva dissort.

Després d'un inici esperançador en l’etapa inicial, en què Llovera-Llobera-Vojkovsky van superar diversos rivals, la progressió es va aturar de cop a causa d’una de les trampes (en forma de pedra) del recorregut, que va foradar la carcassa del diferencial. Cal esmentar que l’etapa era considerada pels organitzadors sense grans dificultats, però el Dakar queda clar, una vegada més, et pot sorprendre en qualsevol moment.

El camió pilotat per Albert Llovera.

Relacionat

Una avaria fa la guitza a Albert Llovera i Margot Llobera en el pròleg del Dakar

Un cop el Ford Cargo 4x4 va entrar a l’assistència, els tècnics de l’equip Fesh Fesh, es van posar a fer les comprovacions pertinents per veure què havia passat. Així ho comentava Llovera: “Una pedra enganxada en la carcassa protectora del diferencial ha estat el motiu que es produís un forat en un dels conductes d’oli i deixés sense lubrificant el diferencial, motiu pel qual hem hagut de deixar la carrera.”

A més, el pilot d’Andorra la Vella afegia: “Érem conscients que durant la preparació de la present edició del Dakar no havíem fet tants tests com hauríem desitjat. Per això vam començar la prova sense arriscar i amb un ritme competitiu, però que no era el màxim al que podíem anar. Aquesta vegada, la prudència inicial no ha estat suficient i un fet fortuït ha estat determinant. Sens dubte, ens ha tocat la loteria -en negatiu- pràcticament sense jugar.”

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending