Adrià Vilanova estarà al voltant d’un mes fora dels terrenys de joc

El defensa de l’FC Andorra es va retirar lesionat al tram final del partit contra el Tenerife i se li ha diagnosticat una lesió als isquiotibials de la cama dreta

Adrià Vilanova, diumenge, en el partit contra el Tenerife.
Adrià Vilanova, diumenge, en el partit contra el Tenerife. FC ANDORRA

Adrià Vilanova estarà un mes, més o menys, allunyat dels terrenys de joc. Diumenge, en la recta final del partit contra el Tenerife, el defensa central de l’FC Andorra va notar una punxada a la cama dreta i es va estirar al terra demanant el canvi. El va substituir el colombià Anderson Arroyo. Ara les proves mèdiques que s’han realitzat al futbolista català ha diagnosticat una lesió als isquiotibials de la cama dreta.

Una vegada fetes les proves i aclarit l’origen del malestar que va obligar el futbolista a abandonar el terreny de joc, ha estat el club qui a través d’una piulada ha comunicat que es preveu que Vilanova estigui “al voltant d’un mes de baixa”. El futbolista ja va estar a principi d’any tres mesos fora de combat per una lesió que també li va afectar la cama dreta, en aquella ocasió va ser una lesió miotendinosa del bíceps femoral amb afectació del tendó conjunto.

Comentaris

Trending