L’adequació de la pista per la pràctica del patinatge i l’hoquei patins costarà 130.000 euros

El comú serà l'encarregat de licitar les obres i cedirà gratuïtament l'ús de la pista perquè hi puguin dur a terme les activitats esportives

El Comú de Sant Julià de Lòria, el Govern i la federació de patinatge amb el conveni firmat.
El Comú de Sant Julià de Lòria, el Govern i la federació de patinatge amb el conveni firmat. SFGA/JAViladot

Nou pas per donar un impuls a la pràctica del patinatge artístic i l'hoquei patins. El Comú de Sant Julià, el Govern i la federació de patinatge han acordat adequar la pista del centre esportiu lauredià a la pràctica d'aquestes dues disciplines esportives i que comportarà una inversió de 130.000 euros. 

Adequar la pista del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria amb parquet, instal·lar la tanca perimetral i comprar les porteries d'hoquei patins requerirà una inversió de 130.000 euros. Aquesta és el total de la inversió que s'ha donat a conèixer en el transcurs de la firma del conveni entre el Govern, el comú lauredià i la federació de patinatge, dut a terme aquest matí, per disposar d'un nou espai esportiu per abordar la manca actual d'espais i hores per al correcte desenvolupament i progressió dels programes de tecnificació i alt nivell de les modalitats esportives de patinatge artístic i de l'hoquei patins.

La pista poliesportiva que es remodelarà.

Relacionat

La pista del poliesportiu de Sant Julià es remodelarà per acollir hoquei patins

En aquest acord s’indica que la corporació comunal serà l’encarregat de licitar les obres de remodelació de l’espai i cedirà a títol gratuït l’ús de la pista a l’ens federatiu per a les seves activitats.

Les tres parts s'han mostrat satisfets per la iniciativa que permet disposar d'aquest nou espai per a la pràctica de l'esport en l'àmbit professional i també modernitzar la instal·lació amb un nou equipament que fomentin les estades esportives d'equips d'altres països.

Etiquetes

Comentaris

Trending