La pista del poliesportiu de Sant Julià es remodelarà per acollir hoquei patins

S'instal·larà parquet per augmentar la presència també d'entrenaments d'equips de base de bàsquet

Comentaris

La pista poliesportiva que es remodelarà.
La pista poliesportiva que es remodelarà. LAUESPORT

La pista del poliesportiu de Sant Julià de Lòria es remodelarà per a poder acollir més entrenaments de bàsquet i  integrar l’hoquei patins. Es canviarà la superfície per una de parquet i s’instal·laran tanques per a la pràctica de l’hoquei patins. Actualment ja hi ha alguns equips de la base del MoraBanc Andorra que utilitzen el pavelló.

Després de l’obertura de les pistes de pàdel, el centre esportiu de Sant Julià LAUesport es continua remodelant. El pròxim pas serà el canvi de la superfície del poliesportiu que serà de pàrquet. Això permetrà que pugui ser utilitzada per la pràctica de l’hoquei patins, a més del bàsquet.

El centre disposa d’una piscina de 25 metres de llargada per 15 d’amplada, d’un gimnàs, equipat amb màquines i peses, i de diverses sales.  La pista poliesportiva havia acollit els entrenaments i els partits del Club Esportiu Sant Julià en les seves diverses categories. L'objectiu del comú és potenciar la pràctica de l'esport en molta diversitat de disciplines per acollir un públic més ampli. En un futur, no es descarta disposar d'un mur d'escalada que substitueixi el que hi ha a LAUesport.

Comentaris (2)

Trending