Ádám Somogyi reforça la direcció del joc del MoraBanc Andorra

El base hongarès és considerat jugador de formació i signa per dues temporades amb l’objectiu de fer-se un nom a la Lliga Endesa

Ádám Smogyi, nou fitxatge del MoraBanc Andorra
Ádám Smogyi, nou fitxatge del MoraBanc Andorra

Els tricolors s’ha reforçat amb el base hongarès Ádam Smogyi de 23 anys i 1,93 metres d’altura provinent de la primera divisió de bàsquet del seu país. Signa per dues temporades i és considerat un jugador de formació després de passar per les categories inferiors del Club Baloncesto Sevilla i el Baloncesto Torrelodones, a més d’haver militat a les files d’altres equips com el San Pablo Burgos.

Somogyi va jugar la temporada passada amb l’Alba Fehérvár, equip de la Nemzeti Bajnokság (primera divisió de bàsquet a Hongria). És Internacional també amb la seva selecció i s’ha consolidat a la lliga del seu país. Es tracta d’un director d’orquestra esquerrà, jove, però amb experiència que ve d’anotar 12,1 punts, agafar 3,8 rebots i repartir 3,9 assistències amb el seu últim equip.

El general manager del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, destaca que “és un jugador jove, de futur, a més de ser jugador de formació, aspecte important per la configuració de l’equip”. Afegeix que “la seva gran capacitat física el permet poder defensar qualsevol de les posicions exteriors”. Finalment, considera que el fet que conegui l’entorn espanyol també els ajuda.

Comentaris

Trending