La 45a Multisegur Volta als Ports d’Andorra posa l’objectiu en 600 participants

Amb sortida des de la Massana, té un total de cinc recorreguts on el temps per la classificació serà el de la crono

Presentació de la 45a Multisegur Volta als Ports d’Andorra
Presentació de la 45a Multisegur Volta als Ports d’Andorra

Aquest dimarts s’ha presentat la 45a edició de la Multisegur Volta als Ports d’Andorra. La marxa cicloturista seguirà amb el format de trams cronometrats i aspira a arribar als 600 inscrits. Amb sortida des de La Massana, tornarà a haver-hi un total de cinc recorreguts, on el temps per la classificació serà el de la crono. D’aquesta manera pot ser que algú arribi en una posició al Parc Central d’Andorra la Vella, on estarà l’arribada de tots els recorreguts, però no sigui aquesta la seva classificació final.

La cònsol menor de La Massana, Eva Sansa, ha volgut ressaltar “la importància que té el ciclisme per la parròquia, on només cal recordar que fa una setmana s’acollia una prova de la Copa del Món de BTT”. Per la seva banda, Enric Torres, d’Andorra Turisme, ha tornat a ressaltar les xifres de la Multisegur Volta als Ports on destaca per sobre de tot la qualificació de “9,1 en valoració dels seus participants”.

Gerard Riart, director d’VSL Sports, ha indicat que s’han vist obligats a prendre un parell de decisions degut a l’onada de calor. Segons ha informat Riart “les sortides es faran una hora abans de les que estaven programades”. Una altra de les decisions que VSL Sports ha pres és que “hi haurà temps de tall pels recorreguts 4 i 5 quan passin pel Parc Central més tard de les 14:30 i a les 16:30 pel pas per Sant Julià després de La Pequera”.

Etiquetes

Comentaris

Trending