160 esportistes celebren la Festa del Nòrdic a Naturland

El cap de setmana ha comptat amb fins a quatre proves i ha finalitzat amb un dinar de germanor amb tots els participants

El podi de la prova per famílies de la Festa del Nòrdic.
El podi de la prova per famílies de la Festa del Nòrdic. NATURLAND

L'estació d'esquí de fons de la Rabassa-Naturland ha acollit aquest cap de setmana la Festa del Nòrdic amb dos dies de competició i celebracions lúdiques. En total, s’ha comptat amb uns 160 esportistes que han participat en les proves de Skicross, Duatló, la Marxa Andorra Fons i la Raquetada Popular.

Dissabte va ser el torn de les competicions de Skicross i Duatló, amb 10 categories per edats i gènere. En Biatló categoria U10 s'han imposat Llargui Nombiedro i Corentin Kergoat i en U12, Martina Torres i Bernat Melsió: Pel que fa al grup U14 Joana Puig i Mael Bernole van ser els vencedors; en U16, Berta Guitart i Pau Molins; i a U18 Martina Miquel i Lluis Solé.

En el VIII Trofeu Skicross, els guanyadors en categoria U10 van ser Llargui Monbiedro i Roc Martí; en U12, Martina Torres i Bernat Melsió; en U14, Nelly Muller i Bernat Cadena; en U16 Berta Guitart i Arnau Miquel; i en U18 Martina Miquel i Luis Solé.

Aquest diumenge ha estat el torn de la 32a Marxa Andorra Fons. S’ha dividit en dues curses, de 5 i de 10 quilòmetres. Els guanyadors de la cursa individual de la segona prova han estat Sadurní Betriu i Martina Cardona. Pel que fa a la cursa més curta, el triomf se l’han endut Thomas Pereiro i Naia González. Per últim, la cursa familiar ha estat dominada pels Ruiz Giralt, i, en segon lloc, pels Melsió Pallerola. La festa ha clos amb un dinar de germanor a les instal·lacions de la Cota 1600.

La pròxima competició esportiva que es disputarà a les instal·lacions de l'estació d'esquí de fons de La Rabassa-Naturland serà la Marxa Nocturna el pròxim 25 de febrer.

Comentaris

Trending