10 participants en el curs per millorar el nivell dels entrenadors de porters

L’assessor de la formació, UEFA B -el rang més alt que mai s’ha impartit al país-, és l’actual especialista de la selecció sub’21 espanyola, Miguel Ángel España

Comentaris

Un moment del curs.
Un moment del curs. FAF

Andorra acull per primer cop el curs d’entrenadors de porters Goalkeeper B. És la formació de més nivell que mai s’ha fet al Principat. Hi estan participant fins a deu inscrits. La Federació confia que tots ells puguin ajudar a apujar el nivell de la preparació d’aquests jugadors i, de retruc, dels porters del país. L’assessor extern és l’espanyol Miguel Ángel España.

España, exjugador de Primera Divisió, és, actualment, l’especialista de la selecció sub’21 del país veí del sud. I aporta la seva experiència en aquesta formació, de nivell UEFA B. Per tant, la més alta que s’ha pogut cursar al Principat.

En la formació, España dona a conèixer la seva metodologia a la desena d’alumnes inscrits. A nivell formatiu, es tracta d’un gran pas de la FAF. I és que es considera que la presència d’un referent internacional com l’ex porter de Rayo Vallecano o Hércules als anys 70 afegeix molt valor al curs que, a més, compta amb altres entrenadors de renom, que comparteixen els seus coneixements via telemàtica.

La Federació espera que la iniciativa ha de permetre incrementar el nivell dels entrenadors de porters que resideixen i treballen a Andorra. I, de retruc, el potencial dels jugadors als quals preparen al Principat.

Durant aquesta setmana, el curs consta de 20 hores presencials, que combinen teoria i pràctica. Més tard, hi haurà 20 més via telemàtica i 20 de pràctiques amb els clubs respectius.

Etiquetes

Comentaris

Trending