Vela sol·licita la informació comptable sobre la rehabilitació del Rosaleda i Ràdio Andorra

La consellera general socialdemòcrata vol conèixer els treballs de consolidació, conservació i rehabilitació que s’han realitzat als dos equipaments situats a Encamp

L'hotel Rosaleda, ara seu del ministeri de Cultura, durant un acte públic.
L'hotel Rosaleda, ara seu del ministeri de Cultura, durant un acte públic.

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat una demanda d’informació avui en relació a a l’antic hotel Rosaleda, actual seu del ministeri de Cultura i Esports, i Ràdio Andorra. El parlamentari vol conèixer els treballs de consolidació, conservació i rehabilitació que s’han realitzat als dos equipaments situats a Encamp.

Vela ha demanat tota la documentació econòmica i comptable en relació als treballs de consolidació, conservació i rehabilitació de l’hotel Rosaleda, així com els serveis tècnics i professionals d’arquitectes, restauradors i enginyers, i la relativa als subministraments i instal·lació de material elèctric i de mobiliari, tècnic i de despatx.

Així mateix, la consellera general ha sol·licitat conèixer la documentació econòmica i comptable dels treballs de conservació, rehabilitació i interpretació de Ràdio Andorra i la relativa a la identificació, tractament i retirada dels materials d’amiant a les instal·lacions.

Comentaris

Trending