La decisió pel multifuncional continua allargant-se

Torres assegura que hi ha una proposta “molt treballada”, mentre que Marsol continua apostant amb força per l’Estadi Comunal

L'Estadi Comunal va acollir el Mountain Music Festival.
L'Estadi Comunal va acollir el Mountain Music Festival.

Fa uns dies el projecte del multifuncional a Andorra la Vella es posava en ‘stand by’ per diversos motius. Una decisió que, en un principi, havia d’estar presa per Setmana Santa, continua allargant-se. Així ho ha indicat el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i ho ha remarcat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Mentre que el primer no s’ha volgut mullar, indicant que hi ha una proposta “molt treballada”, Marsol ha continuat apostant amb força per l’Estadi Comunal Joan Samarra.

Sigui com sigui, la decisió pel multifuncional encara no s’ha pres. I termini per prendre-la, tampoc hi ha. Almenys, així ho ha indicat Torres, assegurant que “serà en les pròximes setmanes”. Però, quantes i en quin moment se sabrà, continua sent una incògnita. El ministre ha explicat que “tenim reunions de treball per poder acabar d’ajustar alguns serrells que queden pendents”. Quins són, tampoc no ho ha dit. En general, l’únic que Torres ha pogut avançar és que hi ha “una proposta molt avançada”, quina és, tampoc res.

Però, Marsol continua remarcant la importància de situar el multifuncional a prop d’Andorra la Vella. Per això, continua posant el punt de mira al comunal, on assegura que els agradaria que es pogués emplaçar. També ha recordat que la plaça de Braus queda descartada. Terminis, tampoc cap ni un, “ja no vull dir més que serà aviat, perquè ho he dit molts cops i no s’ha complert”. Però, això sí, el comú continua tenint pressa per tal de tenir una resposta, “entenem que és un projecte de molts diners i que s’ha de prendre una decisió ferma”.

La suposada nova incorporació d’una proposta per part d’Encamp, aparentment, no ha arribat a orelles de la cònsol, que ha assegurat no saber-ne res. De fet, ha explicat que, sense conèixer per a res el projecte que s’està treballant a la parròquia, podria ser compatible amb un multifuncional a Andorra la Vella. “Tenim el compromís d’un multifuncional nacional, està votat al pressupost de l’Estat i fa tres anys que hi treballem, per tant, crec que una cosa no té res a veure amb l’altra, tot i que pot ser complementari”, ha assegurat Marsol.

Comentaris

Trending