Campanya per mirar d’aturar la construcció de l’heliport nacional al pla de la Caubella

A través de la plataforma digital change.org es recullen signatures denunciant que la immensa majoria d’empreses de la Massana no volen un equipament que farà malbé “un dels llocs més bonics d’Andorra”

Una imatge de la campanya.
Una imatge de la campanya.

Encara que de manera molt tímida, un grup de veïns de la Massana han iniciat una campanya per mirar d’aturar la construcció de l’heliport nacional al pla de la Caubella. Estan fent una recollida de signatures a través de la plataforma change.org per tal de demanar al comú de la parròquia que s’oposi a l’equipament heliportuari. Es queixen de les molèsties que comportarà la infraestructura i del fet que malbaratarà “un els llocs més bonics d’Andorra”.

Amb tot just un centenar llarg de suports, esperen que en les properes hores les firmes augmentin. Recorden que un equipament com l’heliport “causarà molèsties als veïns del voltant”, tindrà repercussions en “la fauna amb per l’impacte acústic” i posa en risc la “seguretat de tots els esquiadors i amants de la natura”. Els promotors de la iniciativa recorden que “quaranta empreses han dit que no és un lloc viable. L'única (que està a favor) és la que rebrà per part de Govern subsidis amb diners públics”.

La campanya en qüestió s’ha posat en marxa just el dia que s’obria el plec de les ofertes rebudes. Sols Heliand concorre al concurs per fer-se càrrec de la concessió de l’heliport nacional. Això sí, presenta diverses propostes diferents que hauran de ser valorades pels tècnics de l’administració.

Comentaris (2)

Trending