Enxampat un jove que havia forçat un bus per dormir a dins

L’home també va provocar danys a l’interior del vehicle, entre ells la màquina de validar els tiquets, per un valor d’uns mil euros

-
-

La policia va detenir la setmana passada un jove no resident al qual van enxampar dormint dins d’un autobús que es trobava aparcat al Pas de la Casa. Per accedir-hi, l’home hauria forçat la porta del darrere del vehicle, a l’interior del qual també hauria provocat diversos desperfectes.

Els fets van tenir lloc la matinada del dia de Reis. Poc després de dos quarts de cinc de la matinada, efectius del cos de policia que es trobaven de patrulla pels carrers de la localitat encampadana van veure que l’autobús, un dels vehicles que fa el servei de línia regular dins del país, es trobava aparcat però amb la porta posterior oberta. En apropar-se van trobar el detingut.

El jove, un no resident de 22 anys, es trobava adormit a la darrera filera de seients. De la investigació posterior, es va desprendre que va ser ell qui va forçar la porta del darrere del vehicle per poder accedir-hi.

A banda, els agents que van fer la intervenció també van comprovar que, a més de la porta, altres elements de l’autobús també havien patit danys. En concret, diferents aparells electrònics, entre els quals, el terminal que permet als usuaris fer el pagament de l’import del bitllet.

L’home va ser detingut i posat a disposició judicial. Se li imputa un presumpte delicte de danys. Fons de la companyia propietària del vehicle han explicat que els desperfectes suposarien un perjudici al voltant dels mil euros.

Comentaris

Trending