Entre setze i divuit hores per anar d’Andorra a Porto en plena crisi del coronavirus

(AMB VÍDEO) Aquest vespre han sortit de l’Estacional nacional d’autobusos els catorze temporers portuguesos que Afers Exteriors ajuda a tornar a casa alhora que després es repatriaran cinc andorrans

-
-
Entre setze i divuit hores està previst que trigui el viatge que han emprès aquesta tarda-vespre catorze temporers portuguesos per tal de retornar a casa en plena crisi del coronavirus. El ministeri d’Afers Exteriors ha organitzat un viatge que pretén, d’una banda, ajudar aquests treballadors temporals tornar al seu país i, després, dur des de Portugal cinc andorrans que volien venir cap al Principat.

El viatge s’ha iniciat poc després de les 8 de la tarda. Un autocar i dos professionals de la conducció de l’empresa Nadal-Julià s’encarreguen de fer realitat el trasllat. Amb totes les autoritzacions degudes i les mesures de protecció dictades com a escaients, el viatge enllaça Andorra amb Porto. Es compta que calguin entre setze i divuit hores per completar tot el trajecte. 

Els dos conductors faran mig dia llarg de descans a Porto i dimecres sortiran novament cap al Principat on, en principi amb cinc viatgers a bord, espera arribar al país durant la matinada de dijous. O ja a primera hora del matí d’aquest dia esmentat.

Comentaris

Trending