Encamp reprèn el servei de recollida de mobles i residus grans

En el cas del poble principal, es farà de dilluns a dijous, però amb uns carrers determinats per a cada dia

Operaris d'Encamp recullen un moble al carrer.
Operaris d'Encamp recullen un moble al carrer.

El comú d’Encamp reprendrà a partir del dilluns el servei de recollida de mobles i altres residus voluminosos que va suspendre a l’inici de la crisi del coronavirus. La corporació, però, introduirà canvis per adaptar-lo a l’actual situació. Així, la recollida es farà de dilluns a dijous en el cas d’Encamp i cadascú dels dies a uns carrers determinats. En el cas del Pas de la Casa, només dimarts i dijous. La voluntat és mantenir que els efectius disponibles poden centrar-se a la prioritat que suposa netejar i desinfectar la via pública per garantir la seguretat de les sortides a l’exterior.

El servei es va suspendre el 13 de març quan es va decretar l’emergència sanitària causada per la crisi de la Covid-19. Des de llavors, no s’ha realitat, fet que ha provocat que algunes llars hagin hagut de tenir al seu pis els objectes a llançar. Per això, el comú entén que es pot reprendre la recollida, això sí, amb unes limitacions “per assegurar-ne un òptim funcionament i evitar l’acumulació de residus a la via pública”.

Així, a Encamp, el servei es prestarà únicament entre dilluns i dijous. Això sí, s’ha fet una taula i cada dia nomé es recolliran els residus de determinats carrers.

Pel que fa al Pas, es farà dimarts i dijous. En aquest cas, arribant a tots els carrers.

En tots dos casos, el material no es podrà deixar al carrer fins a les vuit del vespre del dia anterior i fins a les vuit del matí de la jornada de recollida. Es demana trucar al comú (873 200 en el cas de ser d’Encamp i 855 707 pel Pas) per avisar. Els residus s’han de dipositar, en la mesura del possible, prop dels punts de recollida amb contenidors i evitant obstaculitzar el pas de vianants a la via pública.

Etiquetes

Comentaris

Trending