En Comú per Encamp anuncia que ampliarà el Casal del Poble

Laura Mas també vol que la gent gran tingui més activitats

Laura Mas durant el seu discurs a la gent gran d'aquest dimarts.
Laura Mas durant el seu discurs a la gent gran d'aquest dimarts.
La gent gran són les nostres arrels i, en l’actualitat, són més dinàmics i actius”, ha exposat aquest dimarts la candidata a cònsol major de la formació En Comú per Encamp, Laura Mas, des del mateix Casal del Poble, on ha compartit un berenar amb els padrins i padrines de la poblacióMas encapçala la llista amb l'advocat Jean-Michel Rascagneres de número 2.

Per donar compliment a les seves necessitats ha explicat que, si guanyen les eleccions del 15 de desembre, ampliaran les instal·lacions del Casal del Poble, així com la seva oferta d’activitats. “Farem més tallers, com per exemple de teatre”, ha explicat Mas.

La cap de llista també ha avançat la proposta de fer més trobades i activitats al Pas de la Casa, on s’habilitarà una nova zona de lleure. També es reforçaran les sinergies entre els infants i els padrins de la parròquia a través de la Biblioteca, l’Espai Jove, les escoles i l’escola bressol. Finalment, En Comú per Encamp vol aprofitar les obres del futur Museu de l’Automòbil per “reordenar els entorns” i fer de la plaça dels Arínsols “un espai de convivència per a tots però, especialment, per a la gent gran”.

Concretament, i pensant més en períodes de bon temps, s’habilitaran zones d’esbarjo i espais verds i tranquils perquè la gent gran “pugui gaudir-ne quan no fa tan fred”.

Comentaris (5)

Trending