En Comú per Andorra la Vella dotarà les associacions culturals d’un local perquè puguin fer activitats i reunions

El candidat a cònsol menor, David Astrié destaca que augmentaran novament les subvencions

Els candidats amb membres de l'associació Trás-os-montes e Alto Douro
Els candidats amb membres de l'associació Trás-os-montes e Alto Douro
Els candidats d’En Comú per Andorra la Vella, acompanyats de representants de la resta de llistes d’En Comú i de Demòcrates, han compartit aquest diumenge un aperitiu amb els membres de l’associació Trás-os-montes e Alto Douro, que ha servit per explicar les propostes de la candidatura en l’àmbit associatiu. El candidat a cònsol menor, David Astrié, ha destacat que “es continuarà apostant per la Setmana de la diversitat cultural, on es donen a conèixer quines són les tradicions i folklore de cada indret”.

En cas que els electors els hi facin confiança per renovar el mandat David Astrié diu que “buscarem un local perquè les diferents associacions puguin mantenir reunions o organitzar espectacles, però també perquè puguin mantenir trobades entre ells, perquè pensem que la construcció d’una societat cohesionada ve de la relació entre diferents cultures, perquè puguin sortir projectes o col·laboracions”.

Aquest local, ha destacat Astrié, també “permetrà cobrir les necessitats de les associacions que tenen grups de ball i necessiten assajar”. El local encara no s’ha determinat perquè “s’ha d’establir l’espai ideal”. Per altra banda, el candidat a cònsol menor ha garantit que “tornarem a augmentar les subvencions a les associacions culturals i de residents”. De fet, “ja està contemplat en el proper pressupost”, ha informat. Astrié ha aprofitat per recordar que, on està situada l’associació portuguesa, a Ciutat de Valls, es construirà “un aparcament vertical que servirà per donar un servei a tots els veïns, i també als membres de les
associacions que es troben per la zona”.

“Andorra som tots, siguem de l’origen que siguem, i s’ha construït, es construeix i es construirà gràcies a l’esforç de tots més enllà del nostre lloc de procedència”, ha assegurat.

Etiquetes

Comentaris

Trending