‘En Comú per Andorra la Vella ampliarà les zones lúdiques de Santa Coloma

La formació diu que cal seguir aportant millores als ciutadans d'aquest nucli de població

Ruiz, Menardia i Teixeira aquest dijous a Santa Coloma
Ruiz, Menardia i Teixeira aquest dijous a Santa Coloma
La candidatura d'En Comú per Andorra la Vella considera que Santa Coloma ha viscut una millora d'imatge i de serveis molt destacada durant el darrer mandat de la corporació encapçalada per Conxita Marsol. Tot i això la coalició diu que cal seguir aportant millores als ciudatans d'aquest nucli de població de la capital amb l'ampliació de les zones lúdiques i les infantils.

 Així ho ha explicat el número 9 de la llista d'En Comú per Andorra la Vella, Gerard Menardia, des del parc de la Serradora, inaugurat fa uns mesos i que, per a la candidtura, és una mostra d’aquest treball intens que s’ha dut a terme a la població de Santa Coloma. En aquest sentit, ha informat que al seu programa porten el projecte d’una nova zona infantil al costat d’aquest parc, pensada sobretot per als infants més petits, d’1 a 5 anys.

“S’ha fet molt bona feina a Santa Coloma i, si sortim elegits, continuarem amb aquesta dinàmica”, ha garantit Menardia, que ha estat acompanyat a l’acte per la número 8 de la llista, Letícia Teixeira, i la número 10, Judit Ruiz. 

Comentaris

Trending