En Comú per Andorra la Vella augmentarà les subvencions a clubs esportius

Cabanes anuncia que també milloraran les instal·lacions existents

Candidats d'En Comú per Andorra la Vella a l'Estadi Comunal Joan Samarra.
Candidats d'En Comú per Andorra la Vella a l'Estadi Comunal Joan Samarra.
L’esport en general i l’activitat que desenvolupen clubs i entitats esportives de la parròquia és un dels aspectes destacats que vol potenciar la candidatura d’‘En Comú per Andorra la Vella’. El número 6 de la llista, Alain Cabanes, ha anunciat la proposta d’augmentar les subvencions i de millorar les instal·lacions actuals. De fet, l’acte d’aquest dimecres s’ha fet a l’Estadi Comunal, per escenificar la promesa de dur a terme el projecte de remodelació de la instal·lació.

El camp de futbol es reformarà perquè tingui les mides reglamentàries, es faran millores a la pista d’atletisme perquè estigui homologada internacionalment i s’ampliaran les grades actuals.

Cabanes ha recordat que actualment aquest projecte està en fase de concurs i que no serà fins al gener que es podran conèixer les diferents propostes arquitectòniques. És a dir, serà un treball de la propera corporació tirar endavant aquesta important reforma. En Comú per Andorra la Vella es compromet a dur-la a terme, ha explicat Cabanes. En funció de la magnitud de la proposta guanyadora, es començaran les obres per tal que estiguin enllestides pels Jocs dels Petits Estats del 2021, o es deixaran per a després de la celebració d’aquest esdeveniment.

L’obra es planteja perquè sigui una inversió a llarg termini i perquè en puguin gaudir tots els clubs i entitats de la parròquia.

Comentaris

Trending