En Comú per Andorra la Vella aposta pel parc fluvial a Santa Coloma i anuncia l’embelliment del passeig del Riu

La reforma de la plaça de la Rotonda ja té projecte guanyador i es farà públic després de les eleccion

Astrié, Marsol i Canturri aquest dimarts a Andorra la Vella.
Astrié, Marsol i Canturri aquest dimarts a Andorra la Vella.
La cap de llista d’En Comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha explicat aquest dimarts que “volem que les persones caminin i passegin des d’Andorra la Vella fins a Santa Coloma per parcs i passeigs; per això impulsarem l’embelliment des de la rotonda de la Dama de gel fins a Santa Coloma”. Per aconseguir aquest objectiu, “s’embellirà la plaça de la Rotonda, també tot el passeig del Riu fins a Santa Coloma i, allà, es farà el parc fluvial”.

Aquest projecte, segons Conxita Marsol,  “ja l’hem començat a desenvolupar amb la part del parc de la Serradora, i les negociacions amb el Govern pels terrenys que toquen a la caserna de Bombers ja gairebé les tenim tancades, per poder donar continuïtat al parc fluvial”. La instal·lació també inclourà un parc infantil, ha informat l'actual cònsol major.

La candidata a la reelecció ha incidit en què “nosaltres apostem per les persones, perquè Andorra la Vella sigui una ciutat amable i sostenible, perquè entenem que aquesta unió des de la Dama de Gel fins a Santa Coloma crearà cohesió de parròquia i cohesió social”.

Pel que fa a la remodelació de la plaça de la Rotonda, Marsol ha indicat que “no m’agradaria dir gaire cosa perquè em diran que soc electoralista, però hem obert els plecs amb tres propostes i s’ha triat una pràcticament per unanimitat, que presentaré després de les eleccions”. El jurat que ha elegit el projecte estava format per representants del Col·legi d’Arquitectes, d’enginyers, comerciants i membres de la majoria i de les oposicions comunals”.

Marsol ha destacat que la nova plaça de la Rotonda serà un gran nexe d’unió entre les dues parts de l’avinguda Meritxell i marcarà l’inici de l’espai de connexió entre Andorra la Vella i Santa Coloma”.
En relació al passeig del Riu, s’embellirà “en la mateixa línia que s’ha fet al Parc Central, amb una imatge molt més natural, plantes, jardineres i elements que aportin verd”. Marsol, que ha estat acompanyada del número 2 de la llista, David Astrié, i el número 3, Miquel Canturri, ha conclòs que “tenim aquest passeig rodejat d’arbres que forma part de la imatge d’Andorra la Vella i volem que els ciutadans d’Andorra la Vella quan hi siguin se sentin molt còmodes i en un espai molt agradable

Comentaris

Trending