En Comú es compromet a fer “un pla de dinamització” de Prada Ramon

Gerard Estrella, número 4 de la llista liderada per Conxita Marsol, avança que s’implicarà comerciants i veïns perquè “són qui millor coneixen les dificultats i les accions que poden ser efectives”

Estrella, atenent els mitjans.
Estrella, atenent els mitjans.

La candidatura En Comú per Andorra la Vella s’ha volgut comprometre a treballar conjuntament amb veïns i comerciants de la zona de Prada Ramon per tirar endavant un pla de dinamització del barri que, a la vegada, permeti “socialitzar l’espai públic”. Així ho ha explicat el número 4 de la llista, Gerard Estrella, durant una passejada pels carrers en què ha estat acompanyat pels també candidats Alain Cabanes i Meritxell Pujol. En aquest sentit, han admès que caldria un esforç per aconseguir un salt endavant en l’activitat econòmica d’aquest part de la capital.

Per aconseguir-ho, ha explicat Estrella, la voluntat és “definir la millor estratègia” i fer-ho amb els veïns i comerciants del barri, que “són qui millor coneixen les dificultats i les accions que poden ser efectives”. Entre altres coses, han promès que “treballarem perquè a tots els barris es tinguin en compte les persones amb problemes de mobilitat”. Així, ha remarcat que “hi ha gent que, per diferents circumstàncies, tenen dificultats i, tot i que s’ha fet una feina important, volem anar encara més enllà”.

 Per altra banda, el candidat ha incidit en què “volem pacificar el trànsit a tota la parròquia, amb una proposta per reduir a 30 quilòmetres per hora la velocitat en les zones on hi ha molta intensitat”. Sobre aquest darrer punt, ha destacat que “hi ha molts nens, gent gran i cal anar amb compte”.

Comentaris

Trending