Empresonats els tres joves detinguts per introduir marihuana per la muntanya

Els arrestats asseguren que era la primera vegada que ho feien, però l’anàlisi dels aparells mòbils requisats podria demostrar el contrari

-
-
Els tres joves -24, 30 i 31 anys- detinguts dilluns quan estaven a punt de culminar la introducció de més de sis quilos de marihuana es juguen una notable quantitat d’anys de presó. De moment, i des d’aquest dimarts a darrera hora de la tarda, ja són a la Comella. Algun dels processats ja tenia antecedents. Però per petites coses. Consum d’haixix. És a dir, ésser enxampat fumant ‘porros’. Els tres detinguts haurien assegurat davant el batlle que era la primera vegada que feien una operació com la que es va quedar a mitges.

La Batllia els ha processat per introducció de droga en gran quantitat, el temps de reclusió, en aquestes circumstàncies, pot anar d’entre tres i sis anys. Per bé i per mal, segons diverses fonts, encara queden moltes diligències per practicar. Entre d’altres coses, i sempre un element molt important en qualsevol operació policíaca d’aquestes característiques, cal analitzar els dispositius mòbils que es van comissar als nois. La policia espera localitzar-hi dades que permetin atribuir als joves altres introduccions de droga al Principat. Alhora, no es descarten noves detencions. També s’hauria de confirmar, com es creu, que ells mateixos venien la marihuana en petites dosis. Però això, per ara, no estaria encara provat. Menys encara que alguns dels clients siguin clients.

No obstant, no hi ha dubte que movien, almenys en l’ocasió de dilluns, una gran quantitat de ‘maria’. Els tres joves van ser enxampats in fraganti. Havien baixat a Espanya amb dos cotxes de lloguer i en van tornar. Dos pilotant cadascun els vehicles i un tercer va ser el qui es va encarregar de passar la mercaderia per la muntanya. Un tram que ja és usat o ho havia estat per contrabandistes de tabac, de qui els joves detinguts en coneixien les seves arts malgrat que les fonts consultades no han pogut confirmar si hi tenien algun contacte, en aquest submón de la petita delinqüència gairebé tradicional al país. En tot cas, cap d’ells no tindria antecedents per aquesta circumstància.

-

Relacionat

Desarticulen un grup de joves que introduïen al país per la muntanya marihuana en gran quantitat

Comentaris (5)

Trending