Empresonat un resident temporer acusat de traficar amb drogues

A l’home, que ha ingressat aquesta tarda de divendres a la Comella, se li van trobar dotze grams de cocaïna que al·legava que eren per a consum propi

-
-

Un resident temporer ha ingressat aquesta tarda al centre penitenciari acusat de tràfic de drogues. L’home havia estat detingut dijous, en accedir amb vehicle al Principat i entre altres coses trobar-se-li una dotzena de grams de cocaïna que es van comissar immediatament. La policia ha posat l’arrestat a disposició judicial aquest mateix divendres i el batlle de guàrdia no ha dubtat en enviar-lo a la Comella.

L’home, de nacionalitat xilena i que ha ingressat en dependències penitenciàries pels volts de les 4 de la tarda, havia assegurat que la droga que es va trobar en la seva possessió era per a consum propi. Però ni la policia ni la Batllia no han donat credibilitat a aquesta versió. Com a mal menor, per dir-ho d’aquesta manera, la cocaïna l’hauria adquirit per compartir-la amb coneguts o companys. 

Sia com vulgui, l’acció s’ha tipificat i processat com a tràfic d’estupefaents i en funció d’aquest processament s’ha dictat l’aute d’empresonament. Que consti, segons les fonts consultades, l’home no tenia antecedents, almenys al Principat. Durant totes aquestes dates emmarcades en les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, la policia fa un major control en la lluita contra el tràfic i el consum de droga. D’aquí que s’hagin dut a terme diferents operacions, amb comisos d’estupefaents.

Etiquetes

Comentaris

Trending