La xarxa d’empreses inclusives creix amb quatre nous negocis i ja dona feina a 35 persones

La iniciativa permet que gent amb discapacitat es pugui integrar laboralment amb un contracte indefinit i amb tasques adaptades a la seva situació

Gallardo amb els representants de les quatre noves empreses del programa.
Gallardo amb els representants de les quatre noves empreses del programa. SFGA/J.A.VILADOT

La xarxa d’empreses inclusives creix. Quatre nous negocis han signat el conveni amb Govern i contractaran persones amb discapacitat per incorporar a les seves plantilles. Per ara, la iniciativa ha permès donar feina a fins a 35 integrants del col·lectiu. La voluntat de l’executiu és continuar ampliant el projecte fins a aconseguir que “qualsevol que vulgui un treball el tingui”.

De moment, aquest dimarts són quatre les empreses que s’han incorporat al programa: Grup Sant Eloi, Mercaauto, Roca Ribes i Pyrenées Distribució. Per tant, ja són 34 els negocis que col·laboren amb la iniciativa, que dona feina a un total de 35 persones amb diversitat funcional.

“Són gent que s’entrega, que viu amb passió el seu treball i també aporten un gran component humà”, ha explicat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. Així, se’ls fa un contracte indefinit un cop empresa i els tècnics responsables han analitzat quines tasques poden efectuar. Posteriorment, des del Govern també es fa un seguiment.

“El repte és que les persones amb discapacitat puguin integrar-se laboralment”, ha afirmat el ministre. Per ara, la xifra assolida, 35, ja es veu “un èxit”, però es vol anar més enllà. “Volem que cap persona sigui discriminada en aquest àmbit”, ha apuntat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending