Una sospita de coronavirus deixa ‘fora de joc’ el servei de paqueteria de Correos

Els usuaris que han anat a recollir embalums aquest matí s’han trobat que no ho podien fer degut a la manca d’agent duaner; tot indica que les instal·lacions es tancaran a la 1 del migdia per a una desinfecció

Una imatge d'arxiu de les oficines de paqueteria de Correos.
Una imatge d'arxiu de les oficines de paqueteria de Correos. ARXIU

Una sospita de coronavirus que priva el servei de paqueteria de Correos, al carrer de l’Aigüeta d’Andorra la Vella, poder disposar del pertinent control duaner fa que aquest servei s’hagi vist alterat, almenys durant el dia d’avui. Aquells usuaris que aquest matí han anat a recollir embalums s’han trobat amb la impossibilitat de fer-ho i han estat ‘convocats’ per a demà, davant la incertesa del que pot passar durant les properes hores.

L’agent de duanes que s’havia d’encarregar del servei aquest dilluns s’ha hagut d’absentar i els responsables del servei de paqueteria postal espanyol no preveuen que durant el matí puguin disposar de l’esmentat control, segons que han exposat als usuaris que pretenien fer ús del dispositiu. A més, tot indica que a partir de la 1 del migdia les instal·lacions es tancaran per ser sotmeses a un tractament de desinfecció.

Tot plegat només afecta l’oficina que essencialment es dedica a la paqueteria. La part de les instal·lacions que fonamentalment tracten serveis postals i altres serveis que ofereix Correos, que se sàpiga, no han vist aturada ni tan sols alterada, com a mínim ara per ara, la seva activitat.

Comentaris (2)

Trending