El segon River, a Encamp, ensenya les potetes

L’estructura de bigues i part de les parets del que ha de ser el futur centre comercial al centre del poble ja son ben visibles, quan les obres tot just van començar al novembre

L'estructura de bigues ja està aixecada.
L'estructura de bigues ja està aixecada.

La construcció d’un nou centre comercial al centre d’Encamp avança a bon ritme. El que ha d’esdevenir un segon River ja deixa veure la seva estructura, de moment amb bigues i amb alguna paret. L’establiment es troba situat al davant de l’aparcament de Sant Miquel, en una zona on hi ha previst un important desenvolupament urbanístic els pròxims anys.

El que no es pot negar és que hi ha pressa per tenir-lo enllestit. Les obres, amb les primeres actuacions per preparar el terreny, van començar a la tardor. Més concretament, a mitjans de novembre. Des de fa dies, ja es pot veure com l’estructura del futur edifici s’ha començat a erigir.

Maquinària a la parcel·la on anirà el futur River.

Relacionat

Comencen els treballs pel futur River al centre d’Encamp

El segon River s’està aixecant al terreny conegut com a prrat del Genil. Més concretament, entre els carrers del Mirador, d’Engolasters, de Sant Miquel i l’avinguda Joan Martí. Les obres ja han avançat prou per veure on s’ubicarà l’edifici que albergarà l’establiment, d’una única planta, i la zona que servirà com a aparcament i on també es farà un parc infantil. Per ara, es veuen les bigues i també part de les futures parets.

El centre comercial s’ubicarà en ple centre d’Encamp. A més, en una zona on al costat es preveuen dos grans projectes immobiliaris. Per un costat, la parcel·la on hi ha l’aparcament de Sant Miquel. Per l’altre, on hi ha el del Prat del Baró. Per tant, zona on la població -i els clients potencials- han de créixer de forma important en pocs anys.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending