Pyrénées manté que pensa obrir el nou Punt al març en una primera fase amb 300 empleats

El grup ja hauria seleccionat el 60% de la plantilla que serà necessària per posar en marxa el centre comercial Epizen, que busca a Espanya a través de l’empresa Adecco un centenar de perfils professionals

Representació de com serà el futur centre comercial Epizen Andorra.
Representació de com serà el futur centre comercial Epizen Andorra.

Pyrénées manté que pensa obrir el centre comercial Epizen, el successor del Punt de Trobada durant el mes de març. Seria la primera fase de la posada en marxa del centre, que encara està molt notablement immers en obres de gran calat. Això no treu que es mantingui un calendari que mobilitzaria, d’entrada, uns tres-cents treballadors.

Hores d’ara, segons que explica el Grup Pyrénées en un comunicat, ja s’ha seleccionat el 60% de la plantilla inicial. A més, i a través de l’empresa Adecco, s’està recercant a Espanya un centenar més de perfils professionals diversos. Mentrestant, les obres, de gran format, van avançant. Hi treballant desenes d’operaris de nombroses empreses, tant de construcció com d’industrials afins. Són moltes les actuacions de tota mena que queden per fer. A tots nivells.

Una de les franquícies que s’ubicaran al nou centre és Lefties, una firma de roba de moda emmarcada en el grup Inditex

L’obertura d’Epizen continua prevista per al mes de març. Segons la comunicació de Pyrénées, que ha fet evident que una de les franquícies que s’ubicaran al nou centre és Lefties, una firma de roba de moda emmarcada en el grup Inditex, el nou equip d’Epizen l’integren professionals que treballaven en l’anterior centre comercial, treballadors i treballadores que ja ho eren del Grup Pyrénées, però també persones que s’han interessat per aquest nou projecte empresarial.

A dos mesos i escaig per l’obertura, des del departament de recursos humans es continua amb el procés de selecció per assegurar que no quedin llocs vacants, en el marc de la complexitat generalitzada de trobar determinats perfils professionals. En aquest sentit, i com s’ha dit a través de l’empresa Adecco, s’ha iniciat a Espanya la cerca d’un centenar de perfils, especialment venedors i venedores, personal de caixa, carnisseria, xarcuteria, peixateria, restauració, personal de manteniment o personal de restauració, entre altres.

DISPONIBILITAT HORÀRIA

Epizen vol que les persones que treballaran en aquesta superfície dedicada al comerç, l’oci i l’entreteniment o tinguin interès en treballar-hi puguin establir el tipus de col·laboració que millor els encaixi d’acord amb el seu perfil professional i la disponibilitat horària. L’objectiu passa per afavorir la conciliació familiar o altres necessitats dels col·laboradors i col·laboradores tot flexibilitzant els horaris de dedicació.

S’ofereixen tant jornades complertes dins l’horari d’obertura comercial amb torn seguit, com parcials en horaris de 6 a 10 hores del matí, de tardes o cap de setmana. En aquest sentit, la responsable de Talent del Grup, Natàlia Mere, explica que “volem oferir horaris que es puguin adaptar a les necessitats de les persones amb familiars al seu càrrec, que estiguin cursant estudis o vulguin combinar aquesta feina amb una altra dedicació”.

Mere afegeix que “cada persona disposarà del seu propi itinerari professional dins d’Epizen, ja sigui a temps complet o a temps parcial”. En aquest sentit, cal recordar que les persones que s’integren a l’equip d’Epizen gaudeixen de formació continuada, una estabilitat laboral i una carrera professional en el sí de l’empresa.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending