Nandu Jubany engega aquest dijous el seu projecte al restaurant de l’edifici The Embassy

L’espai comptarà amb una vintena de treballadors, diferents ‘càpsules gastronòmiques’ i la possibilitat de comprar menjar per emportar

L'illa dels postres del restaurant.
L'illa dels postres del restaurant. Nandu Jubany

Les portes del restaurant de l’edifici The Embassy obriran demà i ho faran de la mà de Nandu Jubany amb un projecte similar al dels xefs Bernard Bach, Óscar Manresa i Romain Fornell, però també amb algunes novetats. Les principals són l’habilitació d’una nova illa per vendre un ampli assortit d’amanides i que els clients podran adquirir els productes de l’espai gastronòmic per emportar-se’ls  cap a casa. Per a l’antic responsable del restaurant Sol i Neu, situat a l’hotel Hermitatge, a Soldeu, la proposta és “molt diferent del que ha fet sempre”, però l’enceta amb molta il·lusió.

El restaurant tancarà els vespres de dilluns i dimarts. La resta de la setmana restarà operatiu per oferir tots els seus conceptes, que no són pocs. Repartits en diferents illes, els clients podran degustar productes com ara carn a la brasa, peixos, marisc, embotits, fumats, amanides, llegums, verdures o postres amb una àmplia varietat. “Depenent del que mengis, pots omplir l’estómac per 15 o 100 euros”, ha explicat Jubany.

Nandu Jubany va ser responsable del restaurant Sol i Neu, situat a l’hotel Hermitatge, a Soldeu
Nandu Jubany va ser responsable del restaurant Sol i Neu, situat a l’hotel Hermitatge, a Soldeu

És un mal moment. Si fóssim realistes no obriríem, però és un projecte de futur. Tenim molts clients d’Andorra i crec que hi ha prou potencial per treballar. S’han de fer coses noves al país i l’obertura del restaurant serà un al·licient perquè la gent pugui sortir i visitar els diferents indrets del Principat”, ha defensat el xef, i ha afegit que “estava previst per l’estiu i finalment vam posposar tota l’oferta fins Nadal, però veient que no deixaven entrar gent van decidir fer l’obertura una mica més tard”.

“Por en tenim, però hem fet una aposta per la il·lusió”, ha comentat Jubany. “Pretenem instaurar-nos a Andorra i ser un referent. Un lloc on els andorrans se sentin bé en família, amb la parella o els amics, un espai divertit per prendre alguna cosa o menjar. Hi ha una barreja molt àmplia respecte al tipus de menjar i això és molt positiu”, ha conclòs.

 

Etiquetes

El rètol de l'antic restaurant Chef's Table a la façana de The Embassy, que ara passarà a gestionar Jubany.

Relacionat

Nandu Jubany agafa les regnes del restaurant de l’edifici The Embassy

Comentaris (8)

Trending