Nandu Jubany agafa les regnes del restaurant de l’edifici The Embassy

El cuiner català, que ja va ser el responsable del Sol i Neu de Soldeu, portarà un projecte gastronòmic al local que fins fa uns mesos gestionaven els xefs Bernard Bach, Óscar Manresa i Romain Fornell

El rètol de l'antic restaurant Chef's Table a la façana de The Embassy, que ara passarà a gestionar Jubany.
El rètol de l'antic restaurant Chef's Table a la façana de The Embassy, que ara passarà a gestionar Jubany. G. P.

El projecte gastronòmic impulsat pels cuiners Bernard Bach, Óscar Manresa i Romain Fornell al restaurant Chef’s Table de l’edifici The Embassy ja té relleu. L’establiment va tancar amb l’esclat de la crisi del coronavirus i, amb el desconfinament, ja no va obrir les portes. L’espai serà ocupat en pocs dies per un altre nom il·lustre dels fogons: Nandu Jubany.

Chef’s Table va posar-se en marxa el febrer del 2019, com un projecte innovador liderat per tres cuiners de prestigi, amb sis barres diferents cadascuna amb una especialitat. El projecte, però, no va sobreviure al coronavirus. Obligat a tancar amb l’esclat de la crisi sanitària. Ja no va reprendre l’activitat i, durant l’estiu, els tres xefs van informar als responsables de The Embassy que la clausura era definitiva.

Des de llavors, els gestors estaven buscant un projecte alternatiu per a un local d’uns mil metres quadrats. Hi havia sobre la taula diverses alternatives i, finalment, s’ha acabat tancant una: la de Jubany. Fonts consultades per Altaveu han confirmat que el contracte ja està tancat i que, de fet, la idea inicial era que el nou local estigués en marxa abans de Nadal.

Ara, però, s’està a l’espera de com evolucionin les mesures restrictives aplicades per frenar l’expansió de coronavirus als països veïns. Si poguessin arribar turistes per festes, s’acceleraria l’obertura del nou restaurant, que comptarà amb bona part de l’equip que el xef té a les illes Balears, aprofitant la poca activitat que durant l’hivern hi ha allà.

Jubany, cal recordar, ja ha tingut una important presència a Andorra. Durant anys va ser el màxim responsable del restaurant Sol i Neu, a l’hotel Hermitatge, a Soldeu. Justament, aquest és un dels motius que han acabat decantant l’elecció dels responsables de The Embassy. Es valora especialment el fet que el cuiner de Monistrol de Calders coneix Andorra i el client del Principat. I, per tant, pot aportar un plus amb el seu projecte.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending