L’Hotel Oriol inicia la transformació a un cinc estrelles de luxe després d’un nou canvi de mans

L’establiment situat a la plaça Coprínceps d’Escaldes està immers en una profunda remodelació després que un fons d’inversió català l’hagi adquirit a Acta Hotels, que se n’ha hagut de desprendre per les dificultats sorgides arran de la pandèmia

L'establiment està immers en obres.
L'establiment està immers en obres. Toni Solanelles

El grup Acta Hotels liderat pels empresaris catalans Albert i Josep Maria Camí Matesanz van adquirir l’Hotel Oriol el primer quadrimestre del 2019 amb la intenció de remodelar-lo i incloure’l en la seva cartera d’establiments urbans. La pandèmia, però, i l’afectació que aquesta ha tingut en el sector turístic, va fer que la companyia replantegés alguns projectes i es replegués sobre el que ja tenia. D’aquí que la inversió andorrana va quedar en no-res i els Camí es van desprendre d l’immoble. Sortosament per a Acta Hotels, un fons d’inversió català ha cregut en l’establiment.

De fet, hi ha cregut tant que fa un temps que es treballa intensament en l’Hotel Oriol per a transformar-lo de dalt a baix. Les fonts consultades han assegurat que l’establiment ubicat a la plaça Coprínceps d’Escaldes experimentarà -o ho hauria de fer- un canvi radical. I la voluntat dels nous propietaris és convertir l’hotel en un recinte de cinc estrelles i de molt luxe amb molt poquetes habitacions. Poquetes tenint en compte que es reduiran de molt les quaranta inicials amb què comptava l’establiment quan s’hi han iniciat els treballs.

-

Relacionat

El grup de l’Art Hotel adquireix l’Hotel Oriol d’Escaldes per reformar-lo

És evident que Acta Hotels ja pensava fer-hi una inversió important, de poca més d’un milió d’euros, per posar l’establiment al dia. Els nous propietaris, però, segons les fonts consultades, estan fent una intervenció de més calat. L’operació de compra-venda entre els actuals propietaris i Acta Hotels hauria permès a aquests darrers “fer les paus” respecte del preu d’adquisició del 2019, de l’ordre dels cinc milions d’euros, cap a sis, impostos inclosos.

Comentaris

Trending