Grandvalira preveu que la ‘seva’ temporada d’esquí vagi del 3 de desembre al 18 d’abril

El domini posa a la venda aquest dimarts un forfet amb garantia de devolució en funció de possibles incidències Covid i a un preu de 355 euros per als residents i de 685 per als que no ho siguin

Comentaris

Una imatge del domini de Grandvalira.
Una imatge del domini de Grandvalira. GRANDVALIRA

Grandvalira Resorts posa a la venda a partir d’avui el forfet de temporada 2021-2022. El domini esquiable obrirà del 3 de desembre fins al 18 d’abril, mentre que la previsió d’obertura d’Ordino Arcalís és del 27 de novembre al 24 d’abril, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. El forfet preveu una garantia de devolució en cas d’incidències relacionades amb la Covid i té un preu de 355 euros per als residents i de 685 per als no residents. En els dos casos es preveuen descomptes lligats a la fidelitat a l’estació.

El forfet ofereix als usuaris l’accés lliure als dominis esquiables durant 137 dies i 20 caps de setmana, en el cas de Grandvalira, i 150 dies i 22 caps de setmana, en el cas d’Ordino Arcalís, malgrat que no es descarta que els dominis puguin obrir abans i allargar la temporada si les condicions són favorables. Per segon any consecutiu, Grandvalira Resorts impulsa el període d’Early Booking, que dona la possibilitat d’adquirir el forfet de Grandvalira i Ordino Arcalís amb un 10% de descompte per renovació.

El passi per a clients fidels residents a Andorra es pot comprar per un preu rebaixat de 319,50 euros, mentre que els clients fidels no residents a Andorra el poden adquirir per 616,50 euros, obtenint així fins a un 25% de descompte respecte al preu general. Pel que fa a clients nous, el preu durant aquest període inicial és de 355 euros per als residents i 685 euros per als no residents.

El denominat Early Booking estarà disponible per a tots els públics des del 6 de juliol fins al 30 de setembre exclusivament online. A partir de l’1 d’octubre, començarà el tradicional període promocional però els preus de base seran lleugerament superiors i els descomptes, menors

L’Early Booking estarà disponible per a tots els públics des del 6 de juliol fins al 30 de setembre exclusivament online. A partir de l’1 d’octubre, començarà el tradicional període promocional i s’aplicarà un descompte de renovació del 5%, en el qual els usuaris fidels del país podran adquirir el passi al preu de 356,25 euros i els no residents per 703 euros, mentre que els nous clients d’Andorra el podran comprar per 375 euros i els no residents per 740 euros.

En el cas d’Ordino Arcalís, el forfet de temporada per a clients fidels residents a Andorra tindrà un preu de 175,50 euros i de 400,50 euros per als clients fidels no residents al Principat durant el període d’Early Booking, que estarà disponible al web ordinoarcalis.com també fins al 30 de setembre. A partir de l’1 d’octubre, el preu del forfet fidel passa a ser de 185,25 euros per als residents i de 484,50 euros per als no residents a Andorra, mentre que els residents que adquireixin el passi nou ho podran fer a un preu de 195 euros i els no residents nous a 510 euros.

Els forfets de Grandvalira Resorts ofereixen la possibilitat d’esquiar lliurement a Ordino Arcalís i en un total de 10 estacions d’Europa, Àsia i Sud-amèrica, a més de la incorporació de noves destinacions que actualment es troben en vies de negociació. El forfet de temporada d’Ordino Arcalís permetrà esquiar 4 dies a Grandvalira per als clients no residents i 2 per als residents al Principat. A més, aquells clients de forfet de temporada que no van consumir la seva invitació durant la temporada 2020-21, disposaran d’ella per convidar un amic durant l’hivern 2021-22, tant els residents com els no residents, sempre i quan comprin el forfet de la temporada 2021-22.

Comentaris

Trending