Espic operarà també des d’un ‘mític’ local d’Andorra la Vella tancat des de fa anys

El ‘call center’ participat per Andorra Telecom arrenda les tres plantes que havien acollit a l’avinguda Tarragona la icònica botiga de discs Select Music

Una imatge de l'accés al local, on hi havia activitat aquest dilluns.
Una imatge de l'accés al local, on hi havia activitat aquest dilluns. Toni Solanelles

El ‘call center’ participat per Andorra Telecom i Avant Telecom tindrà seu a Andorra la Vella. Espic, que és amb el nom comercial que es coneix l’esmentat servei, ha arrendat les instal·lacions que fa algunes dècades havia ocupat la icònica botiga de discs Select Music, a l’avinguda de Tarragona. El ‘call center’ ben aviat començarà a prestar servei des d’aquest punt. Aquest dimarts una empresa de mobiliari ja hi estava traslladant material.

Juntament amb la perfumeria Luxor, just al costat del mateix establiment, els dos negocis, per l’estètica exterior dels establiments, entre altres coses, van tenir certa requesta fa anys. La seva situació, però, i el trasllat del reclam turístic cap a altres punts de la parròquia i del país, més l’enorme competència quant a perfumeries en un cas, i la davallada de la venda de discs, van fer que els dos locals tanquessin. De fet, els dos immobles feia anys, molts, que estaven tancats.

Les fonts consultades han assegurat que la societat Andorrana de Serveis d’Atenció al Client (ANSEAC), que és la denominació oficial d’allò que comercialment, popularment, es coneix com a Espic, hauria llogat les tres plantes de l’antiga Select Music. Planta baixa, primera i segona. En total, uns 1.250 metres quadrats. D’entrada, no sembla que Espic deixi d’operar ni des d’Encamp ni des de la Massana.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending