La cònsol de la Massana assumeix la presidència d’Ski Andorra

Olga Molné, en qualitat de presidenta d’EMAP, agafa el relleu de Francesc Camp per als propers dos anys, tot i que abans hi haurà eleccions comunals

Olga Molné durant una reunió de poble.
Olga Molné durant una reunió de poble.

La cònsol de la Massana i presidenta de la societat que gestiona les pistes d’esquí de Pal i Arinsal (EMAP), Olga Molné, ha assumit la presidència d’Ski Andorra agafant el relleu del fins ara president i màxim representant d’Ensisa alhora que cònsol de Canillo, Francesc Camp. La decisió es va adoptar en la darrera assemblea general de la patronal de les estacions d’esquí alpí i Molné hauria d’ocupar el càrrec durant dos anys, encara que abans hi haurà eleccions comunals.

A banda de Molné, els nous càrrecs sorgits de l’assemblea celebrada dijous de la setmana passada són Joan Viladomat, en representació de Saetde, com a vicepresident; el representant de Secnoa Julio Ventaja ocuparà la secretaria i el director general d’Ensisa, David Hidalgo, assumirà la tresoreria en representació de la societat canillenca.

Ski Andorra és l’associació de les estacions d’esquí d’Andorra es va crear l’any 1991 amb l’objectiu de defensar els interessos dels seus membres en els diferents camps i matèries relacionades amb l’activitat de l’Associació. Està formada per les societats de les estacions: Saetde, Ensisa, EMAP i Secnoa. Els membres de la junta directiva són elegits per l’assemblea general ordinària. Amb aquest relleu Ski Andorra continuarà treballant per totes les accions i necessitats conjuntes del sector de la neu.

Comentaris (1)

Trending