Els Cerqueda venen El Palauet a l’empresari holandès Roger Mohr

L’edifici, del qual la família andorrana era propietària des del 2003, es troba situat en ple Passeig de Gràcia i està ocupat per un hotel de luxe amb tot just sis habitacions

El Palauet alberga ara un hotel de luxe.
El Palauet alberga ara un hotel de luxe.

L’empresari holandès Roger Mohr ha comprat l’edifici el Palauet, situat al bell mig del Passeig de Gràcia de Barcelona. Fins ara, l’immoble era propietat de la família Cerqueda Donadeu, que el va adquirir l’any 2003. Actualment, està ocupat per un hotel de luxe i el club social Tech City.

L’operació, segons explica el digital Ejeprime, es va tancar a finals de maig i posa fi a 17 anys durant els quals l’edifici, que ocupa el número 113 del Passeig de Gràcia, ha estat en mans de la família del Principat. El van comprar l’any 2003 a través de la societat Andosins Capital, que gestiona les seves inversions immobiliàries. En 2010, l’edifici va ser remodelat i es va convertir en l’hotel de luxe actual, amb sis habitacions de 150 metres quadrats cadascuna.

L’immoble es troba situat a la zona dels Jardinets de Gràcia, per sobre de l’avinguda Diagonal. Va ser dissenyat per l’arquitecte Pere Falqués l’any 1906 i forma part del catàleg històric-artístic de la ciutat comtal des del 1979. De fet, es troba al costat d’un altre immoble altament valorat de la capital catalana com és l’antiga seu del Deutsch Bank, també vinculat a una família del Principat com són els Reig.

Mohr va tancar la compra, de la qual no ha transcendit l’import, a finals de maig, a través de la societat Futuro Lucas, filial del Grup Bynsa, empresa dedicada a l’alimentació de mascotes i que és la principal proveïdora de les marques blanques en aquest àmbit de Mercadona.

Etiquetes

Comentaris

Trending