La CEA remarca la ciberseguretat com a clau per a la digitalització

Una trentena d’assistents han participat en una sessió de treball per conèixer les darreres tendències en aquest àmbit i els principals reptes de futur del sector

La jornada de digitalització impulsada per la CEA.
La jornada de digitalització impulsada per la CEA. CEA

Garantir la ciberseguretat en un món cada cop més digitalitzat. Aquest és un dels reptes plantejats en la conferència inaugural de la jornada que aquest dilluns han ofert la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i l’empresa Strategic Techlink. Una trentena d’assistents han participat en una sessió de treball que ha permès conèixer les darreres tendències en aquest àmbit i els principals reptes de futur del sector.

El president de la CEA, Gerard Cadena, ha explicat que la digitalització és el camí, però que no s’ha d’oblidar que “sense ciberseguretat estaríem posant en entredit la viabilitat de les nostres empreses i la reputació del nostre país”. Ha afegit que amb la digitalització està passant com amb la comptabilitat o les finances, “de la mateixa manera que no es pot tenir una empresa, sense tenir en compte la part comptable i financera; ben aviat serà impensable un negoci que no integri la dimensió digital i de retruc la seguretat en tots els seus àmbits.”

La jornada  s’inscriu en una iniciativa, impulsada per la CEA, de tractar qüestions d’interès general, i especialment per a les empreses associades a la patronal.  S’ha organitzat conjuntament amb l’empresa andorrana Strategic Techlink, una empresa de recent implantació al país que ofereix solucions tecnològiques als EUA, Amèrica Llatina i Europa.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending