Carlos Aso, nou president de la patronal dels bancs

En un canvi previst, ja que els càrrecs són rotatius, el CEO d’Andbank serà el màxim representant d’Andorra Banking mentre que Lluís Alsina, de MoraBanc, serà el vicepresident

Carlos Aso.
Carlos Aso. ANDBANK

Andorran Banking, la patronal del sector bancari, va celebrar la setmana passada la seva assemblea general. L’acte va servir per aprovar el relleu al capdavant de l’entitat. Carlos Aso, d’Andbank, és el nou president, en substitució de Xavier Cornella. Lluís Alsina, de MoraBanc, és el nou vicepresident.

L’entitat ha comunicat l’oficialització el canvi al capdavant de la seva direcció. Aso agafa les regnes de la patronal del sector bancari, just quan s’ha confirmat una important reorganització empresarial, amb la compra de BancSabadell per part de MoraBanc i de Vall Banc per Crèdit Andorrà.

Es tracta d’un canvi previst, ja que, com apunta Andorran Banking en el comunicat, “els càrrecs són rotatius”. Aso, CEO d’Andbank, relleva Xavier Cornellà, fins ara president. Per la seva banda, qui agafa la vicepresidència és el conseller-director general de MoraBanc, Lluis Alsina.

Comentaris (4)

Trending