El ‘Canut de Messi’ comença a mostrar la nova pell

L’icònic hotel de Carlemany, adquirit per una societat del futbolista argentí i que serà gestionat per la cadena Majestic, retira bona part de la bastida que l’ha cobert els darrers mesos

Comentaris

Una imatge de l'antic hotel Casa Canut aquest dijous.
Una imatge de l'antic hotel Casa Canut aquest dijous.

L’històric hotel Casa Canut ja és ara clarament MiM Hotel, la ‘delegació hotelera’ de Lionel Messi al Principat. Els responsables de la remodelació de l’icònic immoble de l’avinguda Carlemany han retirat aquest dijous una bona part de la bastida que ha cobert durant mesos l’edifici. I ja es pot veure la nova pell del ‘Canut de Messi’.

Hores d’ara ja hi ha els rètols que indiquen clarament que es tracta d’un MiM Hotel, la suma de les inicials de Messi, el futbolista ara del Paris Saint Germain que a través d’una societat va adquirir l’hotel a la família Canut, immersa en seriosos problemes econòmics, i de Majestic, el grup hoteler amb el qual està associat l’ex-astre del Barça per tal que gestioni els seus establiments. A l’establiment d’Andorra, a més, hi haurà cabuda, a nivell de restauració, per un xef Michelin com Nandu Jubany, que ja ofereix una proposta culinària seva actualment a l’edifici Diamant.

WhatsApp Image 2022 12 01 at 16.46.58
Una vista de l'edifici aquest dijous.

Encara falten setmanes perquè el MiM Hotel -que malauradament va agafar ressò també perquè operaris que participaven de les obres de reforma, assalariats d’una empresa espanyola, han estat fent vida dins mateix de l’immoble en què treballaven- sigui operatiu. Durant el primer trimestre de l’any que ve, això sí, s’hauria de veure clarament com funciona la nova proposta hotelera.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending