La Cambra promou una enquesta a 400 empreses per avaluar els efectes de la crisi

La iniciativa té el suport del CRES i es realitzarà, a partir del pròxim dia 6, en format telefònic

Comentaris

La directora i el president de la Cambra, Pilar Escaler i Miquel Armengol.
La directora i el president de la Cambra, Pilar Escaler i Miquel Armengol. ARXIU

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis ha endegat una iniciativa per valorar l’impacte econòmic que ha sofert el teixit empresarial del país arrel de la crisi econòmica derivada per la pandèmia de la Covid-19. El projecte compta amb la col·laboració del Centre de Recerca Sociològica (CRES) de l’Institut d’Estudis Andorrans i s’estructurarà a partir d’una enquesta adreçada a les empreses i treballadors per compte propi (autònoms).

L’enquesta es realitzarà, a partir del dia 6 de juliol, en format telefònic a una mostra representativa de 400 empreses del país, que permetrà analitzar l’afectació econòmica que ha generat l’aturada i/o reducció d’activitat durant els mesos de confinament. La mostra engloba tots els sectors d’activitat. Els resultats es segmentaran per sectors i també per dimensió de l’empresa en funció del nombre de treballadors ocupats. L’objectiu principal de l’enquesta és treballar amb dades reals sobre l’afectació que han patit les empreses del país i obtenir un baròmetre de la situació econòmica i de la gestió de la crisi, quatre mesos després del seu inici. També es pretén saber el grau d’impacte sobre la continuïtat del negoci de les empreses enquestades i les seves perspectives de futur.

Per aquest motiu, la Cambra destaca la importància de dur a terme l’enquesta ara que ja s’ha reprès l’activitat i que les empreses poden fer una valoració quantitativa i qualitativa. S’abordaran altres objectius com conèixer com han canviat els hàbits de treball, l’impacte en l’estructura de recursos humans, en les vendes i les previsions de negoci per al segon semestre de l’any.

Etiquetes

Comentaris

Trending