Andorra Telecom va realitzar més d’un miler d’intervencions de manteniment durant el 2022

Les actuacions que es duen a terme a les diferents infraestructures serveixen per minimitzar el risc d’incidències a la xarxa i es fan, habitualment, durant la matinada

Comentaris

Un tècnic a una de les antenes d'Andorra Telecom
Un tècnic a una de les antenes d'Andorra Telecom Andorra Telecom

Andorra Telecom va realitzar l’any passat un total de 1.027 intervencions tècniques, que tenen com a objectiu el manteniment i actualització de tots els equips que donen servei a les llars i empreses. A més a més, es vol minimitzar el risc d’incidències a la xarxa, que s’havien produït amb certa regularitat al llarg del 2022. Des de l’operadora s’assegura que es disposa d’un important equip de persones focalitzada a monitorar i mantenir els equips.

Per tal de minimitzar l’impacte que tenen aquestes intervencions en el proveïment del servei, Andorra Telecom explica que compta amb multitud d’equips redundats, de manera que la majoria no tenen cap afectació en el client. Tot i així, certes operacions impliquen un mínim tall. És en aquests casos que tot el procés es realitza a la matinada, per minimitzar la quantitat de clients que es puguin veure afectats.

Finalment, hi ha un petit nombre d’operacions que, per les seves característiques especials, s’han de fer amb llum natural i tenint en compte les condicions meteorològiques. Com, per exemple, les intervencions en antenes, que són equips que solen estar a molts metres d’alçada.

El director d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, remarca que “és molt important tenir un equip de persones dedicat a monitorar i gestionar tots els processos de manteniment i millora continua de les nostres instal·lacions, amb l’objectiu de que la possibilitat d’incidència sigui la mínima possible”.

 

Comentaris

Trending