L’andorrà Jordi Ribó, nou president mundial de FIABCI

Jaume Bartumeu García, màxim responsable de la branca al Principat de l’organització, serà el seu segon en un mandat on una de les prioritats serà la creació d’una plataforma en línia per a les empreses del sector immobiliari

Jordi Ribó durant el jurament del càrrec de president de la FIABCI.
Jordi Ribó durant el jurament del càrrec de president de la FIABCI.

L’andorrà Jordi Ribó ha estat nomenat president mundial de la FIABCI, una organització mundial que conforma una xarxa de professions associades al sector immobiliari. Tindrà com a segon Jaume Bartumeu García, màxim responsable de la branca al Principat de l’entitat. Entre els reptes que afronten en el seu mandat hi ha el llançament d’una plataforma en línia per a les empreses.

FIABCI  va néixer a París l’any 1951 i durant aquestes set dècades ha anat creixent. Actualment, reuneix més de 40 professions diferents, associacions nacionals de més de 70 països i més d’un milió de membres associats. Ara, l’andorrà Jordi Ribó agafa les regnes de l’entitat, amb Bartumeu com a vicepresident.

Una de les seves prioritats serà llançar una plataforma en línia per a empreses i xarxes. A través d’un comunicat, han posat en relleu que la tecnologia és clau per garantir el futur de la nostra indústria en un entorn sostenible “Invertirem temps i esforços en promoure l’excel·lència i la innovació a les nostres empreses, professionals i associats”, ha explicat.

Així mateix, també recalca la importància d’ajudar les noves generacions a través de l'educació, millorar els seus coneixements i les seves habilitats directives. Ribó afirma, que com organització i indústria “és important enfortir els valors compartits i la pròpia cultura corporativa; ho farem mitjançant la comunicació, una política de bona reputació i un programa específic d’avantatges per als nostres països membres”.

Ribó ha destacat que ha rebut amb “un gran honor i un sentit d’alta responsabilitat” aquesta presidència i argumenta que no es pot triar un país millor que Andorra per representar la indústria immobiliària a nivell mundial. 

Comentaris

Trending