Andorra Business inclou la sostenibilitat i els plans d’igualtat en les subvencions empresarials

L’entitat destina una partida de 180.000 euros i l'import màxim que s'atorgarà serà serà el 80% del cost dels serveis contractats fins a arribar a un límit de 6.000 euros per beneficiari

Comentaris

La directora d'Andorra Business, Judith Hidalgo.
La directora d'Andorra Business, Judith Hidalgo. Andorra Business

Andorra Business ha obert la convocatòria per al programa de subvencions destinat a les empreses del país. Hi destina 180.000 euros, la mateixa quantitat que en l’edició del 2023. La novetat és que amplia els serveis que podran rebre un ajut més enllà de la internacionalització i la innovació. Aquests són: la sostenibilitat, l’optimització empresarial i la igualtat.

El programa de subvencions arriba a la setena edició i està adreçat a les petites i mitjanes empreses. L’import màxim que s’atorgarà serà el 80% del cost dels serveis contractats fins a arribar a un límit de 6.000 euros per beneficiari. El 85% del pressupost es destinarà a l’atorgament de subvencions a empresaris amb una facturació inferior a 350.000 euros, mentre que el 15% restant serà per als que tinguin una facturació d’entre 350.000 i 3 milions d’euros.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, fins a la data, era bàsicament ajudar a la internacionalització de les empreses, però enguany s’han inclòs nous serveis, pels quals es poden rebre ajuts. Un d’ells fa referència a la sostenibilitat com els estudis de petjada de carboni. Promoure la igualtat de gènere és un altre dels aspectes que es valorarà o l’optimització empresarial.

La directora d’Andorra Business, Judith Hidalgo, ha explicat que “enguany hem inclòs més serveis subvencionables amb l’objectiu de potenciar la sostenibilitat i els plans d’igualtat empresarial”. Ha recordat que en els darrers sis anys l’entitat ha destinat prop d’un milió d’euros en subvencions, de les quals han pogut gaudir prop de 300 empreses.

En aquesta edició, hi haurà dues convocatòries. La primera que està oberta fins al 14 de juny i una segona convocatòria que s’obrirà el 2 d’octubre, si encara queda una partida de diners disponible.

Etiquetes

Comentaris

Trending