Actua organitza una jornada per connectar emprenedors del país i possibles inversors

L’Andorra Business Market se celebrarà el 18 de juny i comptarà amb taules rodones, conferències i espais de networking que vol ajudar projectes empresarials a obtenir capital

El cartel de l'esdeveniment.
El cartel de l'esdeveniment.

Actua Empresa organitzarà el pròxim 18 de juny l’Andorra Business Market, un fòrum participatiu que permetrà connectar l’ecosistema empresarial del Principat amb la xarxa d’inversions Business Angels. L’esdeveniment comptarà amb taules rodones, conferències, rondes d'inversió i espais de networking. Tot amb la voluntat d’ajudar negocis del país a buscar inversors per als seus projecgtes.

La directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, ha volgut “animar a tots els professionals a participar”. Així, ha desgranat que la iniciativa té diversos objectius: “agrupar inversors del país en un fòrum amb contactes internacionals a Andorra mateix, apropar Andorra a  grups inversors internacionals, impulsar l'ecosistema emprenedor, d’startups i empresarial, i l'atracció de talent i iniciatives”. Es tracta, ha afirmat, d’una “aposta per l’emprenedoria i el desenvolupament empresarial pensant en un format on inspirar-nos mentre es potenciarà la connexió entre inversors i emprenedors”.

En aquesta línia, Hidalgo ha afegit que “serà un fòrum dinàmic, pràctic i obert que permetrà a les persones assistents connectar amb inversors i persones expertes de referència internacional en el camp de la inversió empresarial, l'emprenedoria i el desenvolupament empresarial”.

Entre els ponents que assistiran a la jornada, que se celebrarà al Park Hotel, destaquen la presència del britànic Tom Horsey, considerat un dels Business Angels més actius d'Europa i CEO de StartupLabs, l’actual presidenta d’HG Beyond, Paloma Cabello. El programa també comptarà amb la participació de Francisco de la Peña, impulsor del Fons d'Inversió en sèrie B Invertits amb alt impacte a Europa i Llatinoamèrica; de Fernando Rodríguez Alemany, CEO de 15K Angels, fons d'inversió especialitzat en impulsar iniciatives emprenedores en fase embrionària; o de Fernando Rodríguez Alemany, de la xarxa internacional de Business AngelsKeiretsuForum, una de les majors xarxes d'inversors amb seu als Estats Units i Europa.

Des d’Actua s’assegura que el programa és “summament atractiu”. A més, s’explica que està obert a la inscripció de qualsevol empresari, emprenedor o professional. Aquesta es pot fer en aquest enllaç.

Etiquetes

Comentaris

Trending