Acord de patrocini amb MoraBanc per donar més impuls als esports electrònics

L’entitat financera s’ha convertit en col·laboradora en el GES-X Andorra, el primer esdeveniment del sector al Principat, que tindrà lloc divendres a la Massana

Marta Riera i Judith Hidalgo han signat el conveni de col·laboració.
Marta Riera i Judith Hidalgo han signat el conveni de col·laboració.

MoraBanc i Andorra Business han signat un conveni de col·laboració pel qual l’entitat bancaria es converteix en patrocinador del proper GES-X Andorra. Es tracta del primer acte d’esports electrònics al Principat i s’emmarca en el pla estratègic nacional per desenvolupar aquest sector al país. L’esdeveniment se celebrarà el divendres al teatre de Les Fontetes a La Massana.

Marta Riera, directora de Negoci de MoraBanc, ha volgut destacar que “els e-sports ja són una realitat i poden obrir moltíssimes oportunitats”. Al seu entendre, el sector “és un bon exemple de com s’està transformant Andorra i hi participem perquè des de MoraBanc estem compromesos amb la gent que fa un país nou i ens permet avançar”.

Per la seva banda, Judit Hidalgo, directora d’Andorra Business ha valorat que “l’entrada d’empreses de referència com MoraBanc referma l’impuls d’aquesta línia estratègica relacionada amb els esports electrònics i tot el que ens pot aportar com a país”. En aquest sentit, ha volgut destacar que “treballar de la mà ens permetrà potenciar, encara més, aquest sector dins del procés de diversificació econòmica del país”.

Segons s’explica en un comunicat, el GES-X és el tret de sortida, quant a esdeveniments del pla estratègic que vol situar Andorra com un país de referència en el món dels esports electrònics. La jornada es divideix en dues parts. Al matí experts de diferents àmbits participaran en taules rodones i ponències. Està confirmada la presència d’entitats internacionals com els Esports Bureau o Play the Game Agency, entre altres. També participaran representants de l’Associació Andorrana dels Esports Electronics (AAEE) i altres actors del sector a Andorra.

A la tarda hi ha programada una part lúdica amb demostracions, sessió en directe de la Lliga de Videojocs d’Andorra (ALV) i espais on provar jocs i experiències dels e-sports que seran de lliure participació.

Etiquetes

Comentaris

Trending