Emotiu vídeo de l’Inter d’Escaldes en record de Marcelo Ruiz

L’àvia materna del jove agraeix des del Perú “l’amor” rebut pel seu nét mentre que els companys i el seu entrenador recorden la seva passió pel futbol

Marcelo, en un moment del vídeo.
Marcelo, en un moment del vídeo.

La commoció per la mort del jove Marcelo Ruiz i de la seva mare en l’incendi d’ara fa uns dies a un edifici de l’avinguda Carlemany ha consternat tot el país. Especialment la comunitat educativa de l’Institut Espanyol de la Margineda, on estudiava l’adolescent, i l’Inter d’Escaldes, club on jugava. Concretament, al seu equip cadet. L’entitat ha volgut dedicar un altre homenatge al noi, amb un emotiu vídeo que ha compartit a les xarxes socials.

La gravació recull jugades del ‘Flaco’, sobrenom amb el qual era conegut així com instants compartits amb els seus companys del cadet. El club l’ha penjat als seus comptes de Facebook, Twitter i Instagram tot recordant que “el Marcelo ho deixava tot al camp. Amb ells vam viure moments d’alegria que no oblidarem”.

A més, a la pàgina web oficial de l’entitat ha penjat un emotiu text on es fa ressò de l’impacte que ha causat la seva mort entre la família de l’Inter. Així, sota el títol ‘La màxima expressió’, una estrofa de l’himne de l’Universitario de Deportes,  l’equip peruà del qual era seguidor Marcelo, remarquen els homenatges fets al jove futbolista, amb banderes als balcons de tota Andorra. A més, recullen paraules fetes arribar per l’àvia materna, Carmen Marchena, des de Lima: “Gràcies a tothom, és moltíssim l’amor per al meu nét! El Marcelo adorava el futbol. Tant és així que de petit jugava dos o tres partits seguits, oblidant-se dels àpats. Gaudia amb regals de futbol com samarretes i botes. Sabia que el meu nét arribaria lluny”.

En l’escrit, es recorda que el ‘Flaco’ va arribar a Andorra l’abril del 2018. “Recordo que el primer dia d’entrenament, ell no sabia dir el meu nom i em deia Miguel. Des que va començar a l’Inter, es veia que tenia una vàlua impressionant i moltes ganes de jugar a futbol. Li recordaré sempre perquè continuarà sent part d’aquesta gran família”, explica un dels seus companys d’equip, Biel Castellón.

Qui també l’ha recordat que ha estat el seu entrenador, Óscar Monteagudo. “Mesos sense poder jugar, entrenant-se a tot gas i amb un somriure. Quan vas poder jugar, sempre amb dedicació i noblesa. Quan perdíem, el cap amunt amb orgull, conscient que ho havies deixat tot al camp. Per menjar, patates fregides amb gelat de nata i maduixa. Lluitador amb somriures, així et recordaré sempre”, va escriure al seu compte de Facebook.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending