Els socialdemòcrates insten Govern a retirar la petició perquè la fiscalia actuï contra Stop Violències

El PS considera que l'executiu ha actuat de manera desproporcionada contra el col·lectiu liderat per Vanesa Mendoza

-
-
El Partit Socialdemòcrata (PS) considera que el Govern ha actuar d'una manera desproporcionada en la seva decisió de portar a la fiscalia Stop Violències i la seva presidenta. El ministre portaveu, Eric Jover, va dir aquest dimecres que “efectuar afirmacions falses per orientar una opinió no és una bona pràctica i no és el primer cop. Són elements que prenem en consideració”. El PS ha instat el Govern a retirar la petició perquè el ministeri públic intervingui.

El PS ha denunciat, per mitjà d'un comunicat, les declaracions del ministre portaveu, Eric Jover, durant la roda de premsa d'aquest dimecres posterior al consell de ministres en què va anunciar que l'executiu portarà a la Fiscalia l'associació Stop Violències, per les declaracions de Vanessa Mendoza Cortés a Ginebra davant les Nacions Unides.

Els socialdemòcrates afirmen que "no podem entendre ni compartir la desproporció amb la qual s'han pres aquestes accions", i  creuen que la portaveu de l'associaciò va exercir el seu dret a expressar-se lliurement. En el mateix comunicat expliquen que "el fet de negar que s'estan deixant de banda els drets de la dona i poder decidir sobre el seu propi cos és voler manipular la situació, així com la imatge d'Andorra a l'exterior". 

Des de Terceravia-Unió Laurediana Independents creuen que el Govern ho ha portat a la fiscalia perquè tindrà les seves raons.

Comentaris (3)

Trending