Els sanitaris cubans donen negatiu a les proves i s’aniran incorporant a partir d’avui a tasques hospitalàries

Després que diumenge ‘s’alcés’ l’aïllament al metge internista que havia donat positiu, els exàmens que es van fer a la resta els permeten començar a treballar d’immediat

-
-
Els professionals sanitaris que van arribar ara fa pràcticament deu dies al Principat començaran a incorporar-se des d’avui mateix i especialment des de demà a les tasques hospitalàries. Les proves en relació al Covid-19 que es van fer entre diumenge i dilluns a tot el personal després que el metge internista que va resultar infectat per la malaltia la negativitzés diumenge han donat totes negatives.

Així ho ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, que ha explicat que ara aquest personal vingut de Cuba s’anirà incorporant de manera gradual però progressiva a aquells llocs i funcions per a les quals estiguin preparats i en què siguin requerits. Martínez Benazet ha vingut a dir que la incorporació de la brigada sanitària cubana facilitarà que altres professionals del país puguin agafar-se un respir després de jornades i jornades doblant torns.

Tot i que segons el titular de Salut, la pressió sobre l’UCI, sinó ha baixat, sí que no ha crescut, és evident que l’activitat de les darreres setmanes és molt superior a la de qualsevol període de més altra ocupació. Si a això se li afegeix un alt percentatge de sanitaris que van resultar contagiats o que van haver de ser aïllats per prevenció, la situació encara ha sigut molt més complexa.

Comentaris (3)

Trending