Els padrins del Cedre asseguren “estar bé” i demanen a la gent que “es quedi a casa”

Un vídeo compartit pel SAAS a les xarxes socials mostra els residents al centre sociosanitari enviant missatges de tranquil•litat als seus familiars i reclamant que es faci cas a l’ordre de confinament

Un instant del vídeo.
Un instant del vídeo.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha compartit a les xarxes socials un vídeo on els padrins del centre sociosanitari el Cedre envien un doble missatge. Per una banda, de tranquil·litat als seus familiars, fent-los saber que es troben bé. Per l’altra, cap a la ciutadania, demanant que facin cas a les instruccions del Govern i segueixen l’ordre del confinament.

El vídeo, penjat a Youtube però compartit també a altres xarxes socials com Twitter té una durada de poc menys d’un minut i ensenya un seguit de fotografies dels residents al centre amb cartells on demanen a la ciutadania que els ajudin fent el que està a les seves mans: quedar-se a casa. Altres asseguren estar “en bones mans” i que “tot anirà bé”.

Els padrins del vídeo surten tant en dependències de la residència sociosanitària com en les habitacions de l’hotel escaldenc al qual s’han traslladat uns quants per guanyar espai i seguretat davant el risc de contagi per coronavirus. Cal recordar que al Cedre s’ha produït un important brot de la Covid-19 que, fins ara, s’ha cobrat la vida de nou dels interns i un d’un usuari que anava al centre de dia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending