Els organitzadors de la Pride es plantegen un canvi de data o d'itinerari

El 29 de juny coincideix amb un acte d'inaguració en la zona del recorregut

Cartell de la Pride Andorra
Cartell de la Pride Andorra
Els organitzadors de la  Pride Andorra una jornada festiva que vol donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ (lesbianes, gais, transexual, bisexuales, intersex i queer) i reivindicar els seus drets.estan estudiant diverses alternatives ja que la data escollida (29 de juny) coincideix amb una inaguració . Hi ha la possibilitat de canviar de data o de recorregut. La desfilada sortirà de la  plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella i acabarà a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany. La jornada vol ser una festa pedagògica de defensa dels drets humans i servirà per donar suport a persones transsexuals que estan trobant dificultats per poder portar a terme el procés de reassignació de gènere. Durant l’activitat hi haurà música, festa, carrosses, però també moments per a la reflexió

Membres de diverses associacions del país organitzen la primera desfilada Pride de l’orgull a la diversitat a Andorra. El lema és 'Love is Love' i el motiu, segons la presidenta d’Stop Violències, Vanessa Mendoza, és que “hem decidit portar Andorra al segle XXI”, a més de facilitar la creació d'una associació que agrupi el col·lectiu i que no existeix des de la dissolució de Som com Som.

L'acte que compta amb el suport de Podem, el Partit Socialdemòcrata, Friday For Future i el col·lectiu hippy d'Andorra estava programat pel dissabte 29 de juny amb una desfilada amb sortida a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella i final a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany. El dia 29, però, hi ha una inauguració a la zona i els organitzadors analitzant les diverses opcions que tenen com ara el trasllat al diumenge 30. Més improbable sembla que es busqui un altre recorregut perquè es vol donar molta visibilitat a la desfilada.

L'objectiu de la jornada és ser una festa pedagògica de defensa dels drets humans i servirà per donar suport a persones transsexuals que estan trobant dificultats per poder portar a terme el procés de reassignació de gènere. Durant l’activitat hi haurà música, festa, carrosses, però també moments per a la reflexió en una taula rodona.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending